Referenciák

Ismerje meg cégünk tevékenységét, tekintse át az alább munkáinkat.

MTZ fronthidraulika, Gravetti_Lesnik

Elkészült az első MTZ traktorra szerelt fronthidraulikánk. Izgalmas munka volt. A páciens: MTZ 892.2 típusú traktor, erősített vázzal. A felszerelt fronthidraulika egy LESNIK SHL S17 univerzális eszköz volt.

A gyárból érkezik egy fronthidraulika (LESNIK SHL S17), valamint egy 1000 mm hosszú nyúlvány.

A gyári frontsúly tartókonzolt megrövidítettük, hogy az emelő minnél közelebb kerüljön a traktorhoz (ez nem feltétlen szükséges, de minimális átalakításra kell számítani).

ELHO NM 9000 Delta SideFlow tárcsás rotációs fűkasza ütőujjas szársértővel, csigás rendrehordóval

ELHO NM 9000 Delta SideFlow tárcsás rotációs fűkasza ütőujjas szársértővel, csigás rendrehordóval.

2018-as gépátadás, Tisztabereken, a Berek-Farm Kft. részére.

A szállított eszköz, egy a Társaságunk által forgalmazott finn gyártású ELHO tárcsás duplex „pillangó” fűkaszát és front-függesztett kaszát jelent.

Műszaki adatok (pillangó kaszák):

Munkaszélesség:             900cm                          

Súly:                             2500 kg

Tárcsák száma:               16 db                           

LAMBORGHINI Nitro 130VRT demó traktor

Műszaki adatok
4 hengeres 3600 cm3, DEUTZ TCD Tier3B, 127 LE-s turbo motor. Víz és olajhűtéses, váltó és motorolajhűtéssel. 165 l -es üzemanyagtartály. Kényszerolajzású váltóval, Elektro - hidraulikus kuplunggal. Elektro-hidraulikusan működtethető T.L.T. , és első/hátsó differenciálzár. Elektro-hidraulikus irányváltóval. Hidraulikus kormányzás két munkahengerrel.
Felszereltség

Autó tárolás Gravetti sátorban

A Gravetti Kft. által forgalmazott, és telepített sátrakban (Shelterall) nem csak szénát, szalmát lehet tárolni, hanem autókat is. Ezt a tárolósátrat Köszegen telepítettük egy autókereskedés telepén. Méretei: szélesség: 10 m, magasság: 5 m, hosszúság: 15 m. A betárolt autókat megvédi az időjárás viszontagságaitól (jégverés, napsütés, egyebek).