Referenciák

Ismerje meg cégünk tevékenységét, tekintse át az alább munkáinkat.

ELHO Scorpio 550 kőfelszedő gép

2018 októberében üzemeltük be az első ELHO SCORPIO 550 kőfelszedő gépet Magyarországon, sümeg mellett. Akkor húztunk egy lapot a 19-re, mert a lehetséges megrendelő azt kérte, hogy próbálhassa ki előbb, mielőtt megvenné. A gép megérkezett, beüzemeltük, meg volt a próbaüzem, végül maradt is a gazdánál. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy mi adtuk el az első Scorpiot Magyarországra.

Műszaki paraméterek:

Önsúly ( kg ) : 5800

Munkaszélesség ( mm ): 5500

Felszedhető kövek mérete( mm ): 25-400

Kőgyűjtő tartály (hasznos) térfogata ( m3 ): 2,0

Tároló sátor inputanyagok számára

Szállítottunk egy sátrat, amelynek a fő funkciója különböző inputanyagok tárolása. Zsákos, vagy big-bag-es vetőmag, műtrágy, esetleg nagy mennyiségű virágföld. Shelterall termékeink kiválóan alkalmasak, hogy áthidalják a tárolási kampánycsúcsokat. Gyors, és pénztárcabarát megolodás.

A képeken szereplő sátor 10 m széles, 50 m hosszú, 5 m magas. Mindkét végén feltekerhető ponyvaajtóval.

Sátrainkról bővebben az alábbi linken:

Richeltechnologie

 

 

Tároló sátor (árvízvédelmi berendezések számára)

Új sátor tulajdonost köszönthetünk a cégünk, a Gravetti Kft. ügyfelei között. Elkészült a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság géptároló sátra, az Ercsi határában található bázison. Shelterall 8 m széles, 24 m hosszú, és 3,6 m magas tároló sátor. Felhasználás célja: árvízvéddelmi berendezések, gépek tárolása. A sátor segít a gépek élettartamának növelésében, nem süti a nap, nem áztatja az eső. Richel fejlesztésének köszönhetően gyorsan telepíthető, minimális területelőkészítést igényel.

Régi silótér újragondolva, ez is Gravettisátor

Befedtünk egy régi silóteret. A Shelterall sátor méretei: 10 m széles, 5 m magasa (a talptól mérve, 34 m hosszú. A gerincmagasság így 7,5 m, köszönhetően a 2,5 m magas betonfalnak. Szerencsére a méretek stimmeltek, a betonfalak távolsága 10 m volt, a betonfal vastagsága 25 cm. Nem volt egy könnyű menet megépíteni, de sikerrel jártunk. A funkció: bála tárolás.

Befedni Aranyt? Az is megy egy Gravettisátor segítségével

Ha Aranyt nem is, de amíg a Nemzeti Múzeum kertjében található Aranyszobrot restaurálták, adíg a talapzatot befedtük, hogy az időjárástól függetlenül is lehessen rajta dolgozni. A sátor alapját beton elemek adták, erre szereltünk egy 10 m széles, 12 m hosszú sátrat, elől-hátul oromfedéssel, az egyok végén feltekerhető ponyvaajtóval. A munkálatok ideje alatt fűtöttünk is a sátorban. Mire a szépen restaurált szobor megérkezett szét is szereltük a sátrat.

Gyorsan, költséghatékonyan.

 

Gravetti Sátrak az ipar szolgálatában

Maximális tárolás, minimális költséggel!

Kímélje termékeit, gépeit az időjárás viszonttagságaitól, tegye fedett helyre kedvező áron.

A Gravetti tároló sátrak kedvező áron, kiváló minőségben, teljes mértékben személyre szabhatóan. Képgalériánkban tekintse át a Shelterall sátrak megoldásait. Válasszon sátor szélességet (8 m; 9,3 m; 10 m; 12 m), a hosszt pedíg igazítsa igényeihez.

Építőanyag tárolás Gravetti sátorban

Sátrainkat nem csak a mezőgazdaság használja, felhasználási lehetőségek száma határtalan (pl: iparisátor, tüzelőanyag tároló sátor, építőanyag táróló sátor, szigetelőanyag tároló sátor, állattartó sátor, bálatároló sátor). Ez a projekt a legjobb bizonyíték, hogy amikor gyorsan van szükség tárolási kapacitás bővítésre, akkor a legjobb megoldás a ponyva fedésű Gravetti sátor. Itt egy udvarban létesítettünk 3 db Shelterall sátrat, melyet a Richel francia gyártó terméke. Ezek a sátrak 10 m szélesek, 20 m hosszúak, és 5 m magasak. Telepítésük mindösszesen 3 napot vett igénybe.

MTZ fronthidraulika, Gravetti_Lesnik

Elkészült az első MTZ traktorra szerelt fronthidraulikánk. Izgalmas munka volt. A páciens: MTZ 892.2 típusú traktor, erősített vázzal. A felszerelt fronthidraulika egy LESNIK SHL S17 univerzális eszköz volt.

A gyárból érkezik egy fronthidraulika (LESNIK SHL S17), valamint egy 1000 mm hosszú nyúlvány.

A gyári frontsúly tartókonzolt megrövidítettük, hogy az emelő minnél közelebb kerüljön a traktorhoz (ez nem feltétlen szükséges, de minimális átalakításra kell számítani).

ELHO NM 9000 Delta SideFlow tárcsás rotációs fűkasza ütőujjas szársértővel, csigás rendrehordóval

ELHO NM 9000 Delta SideFlow tárcsás rotációs fűkasza ütőujjas szársértővel, csigás rendrehordóval.

2018-as gépátadás, Tisztabereken, a Berek-Farm Kft. részére.

A szállított eszköz, egy a Társaságunk által forgalmazott finn gyártású ELHO tárcsás duplex „pillangó” fűkaszát és front-függesztett kaszát jelent.

Műszaki adatok (pillangó kaszák):

Munkaszélesség:             900cm                          

Súly:                             2500 kg

Tárcsák száma:               16 db