Hírek

Tisztelt Látogató! Ebben a menüpontban értesülhet a vállalkozásunkkal kapcsolatos legfrissebb információkról. Amennyiben az alábbiakkal kapcsolatban bármilyen kérdése felmerül, természetesen állunk rendelkezésére.

Tavasszal is lehet jó minőségű takarmányt etetni

Csak megfelelően kell tárolni. A legdrágább takarmány az, ami megromlik és ki kell dobni, ennél már csak az lehet drágább, amit annak ellenére kénytelenek vagyunk megetetni az állatainkkal, hogy tudjuk nem fog nekik jót tenni, de olyan szénát kell etetnünk, amilyen van, ha romlott, rothadt, penészes, akkor is el kell, hogy fogyjon.
Akinek szerencséje van és az esők előtt be tudja bálázni a szénáját az már fél siker lehet, ha fedél alá is tudta tenni, akkor győzött.

MEGHÍVÓ

A Magyarországi Sertéstenyésztők és Sertéstartók Szövetsége tisztelettel meghívja Önt az OMÉK keretén belül
megrendezésre kerülő a sertéságazatot érintő aktuális és jövőbe mutató kérdésekről szóló konferenciára:
VAN-E ESÉLYE A MAGYAR SERTÉSÁGAZATNAK AZ AFRIKAI SERTÉSPESTISSEL SZEMBEN?
INDULNAK AZ ÁLLATTARTÓ TELEPI BERUHÁZÁSOK, MI A TEENDŐJE AZ ÁLLATTARTÓKNAK?
Időpont: szeptember 22. (péntek) 9:30
Helyszín: Hungexpo Budapesti Vásárközpont, K4-es pavilon, Conference Center
(Bp., X.ker. Albertirsai út 10.; belépés a 2-es kapun)
9.00 Regisztráció

QUIVOGNE nehéztárcsa kínálat

Quivogne nehéztárcsa

A QUIVOGNE (ejtsd: kivon) cég, mint igazi francia munkagépgyártó igen széles palettával rendelkezik a tárcsás boronák terén. A kínálatban megtalálhatók a szőlészeteknek ajánlható 1 m széles sorközművelő tárcsáktól kezdve, a nagy lapátmérőjű erdészeteknek ajánlható tárcsákon és a rövidtárcsákon át a legnagyobb erőgépek mögé kapcsolható, 10,2 m széles nehéz- és szupernehéz tárcsák illetve tárcsás lazítók.

Önt is várjuk szeretettel a 2017-es Alföldi Állattenyésztési Napokon

Cégünkkel 2017-ben 2 helyszínen is találkozhat. Kiállítjuk az ELHO gépeit a Gépkiállító "G"-szektorban, valamint a "B" (technológiás) szektorban sátrunkal is megismerkedhetnek. A kiállított sátor, egy 10 m széles, 4 m "hosszú", 5 m-es gerinc magasságú. Ez Magyarországon a legkedveltebb modell.

Önt is várjuk szeretettel, május 4-5-6.-án.

Nagy László

 

Szervezői Bemutatkozó

Tisztelt Érdeklődők!

ELHO zöldtakarmány betakarító gépek a Gravettitől

Szálastakarmány betakarító-kezelő gépek skandináv minőséggel!

Az Oy ELHO Ab, finn gyártó gépei a GRAVETTI Kft. kínálatában.

 Az ELHO közel 50 éve gyártja gépeit, melyeket kezdetektől fogva a legkorszerűbb és legmagasabb szintű műszaki megoldások alkalmazása, valamint a kiváló anyag és gyártási minőség eredményeként a hosszú távú megbízható működés jellemez. Az ELHO a világ számos országában forgalmazza gépeit, melyek a legigényesebb termelők elvárásait is kielégítik.

GRAVETTI megoldás a magyar mezőgazdaság számára a RICHEL segítségével

Schelterall sátor variációka GRAVETTITŐL

Őszintén hiszünk a Richel gyár által 50 év alatt kifejlesztett technológiában, melynek neve Shelterall. A Richel Európa első számú üvegház gyártója. Termékeinek formavilága, és gyártása a SOCOTEC (nemzetközi építéstechnikai kockázatelemző szervezet) által is elismert.

Ez a sátor rendszer gyorsan telepíthető, és tartós megoldást jelent azokon a helyeken, ahol a hagyományos építés nem megoldható. Legyen szó mezőgazdasági vagy ipari tárolásról.

Sátraink (csarnokaink) bármilyen tárolási feladatra alkalmasak például: