Ugrás a tartalomra

Utat mutatunk

Megközelítési lehetőséget kell biztosítani a pázsiton, puha talajon, térkövön keresztül, ezek károsítása nélkül?

Ideiglenes padlóra van szükség raktározáshoz vagy rendezvényekhez?

Járófelületet kell készíteni gyalogosforgalom vagy akár rakodógépek számára?

Mi tudjuk a megoldást!

A fenti problémákra a Gravetti által forgalmazott talajvédő lemez jelenti a megoldást.

Gravetti mobilút standard lemez

Sokféleképpen lehet nevezni: mobil járda, mobil padló, kültéri padló, talajvédő lemez, rendezvénypadló. Külföldön leginkább Ground protection mat-nak, azaz talajvédő matracnak hívják, de mi a Gravetti Mobilút nevet adtuk neki, ezt éreztük a legtalálóbbnak, ami leírja a funkcióját. Hiszen mobil és utat biztosítunk vele járhatatlan területeken is.

A Gravetti Mobilút nem csak egy terméket, hanem egy termékcsaládot takar. Terhelési igénybevételtől függően három különböző specifikációjú talajvédő lemez áll rendelkezésre.

Legkisebb lemezünk a Standard, ami kis súlya miatt könnyedén mozgatható, rugalmas, és mégis ellenáll a normál körülmények közt fellépő standard terheléseknek is. Nem csak gyalogút, ideiglenes járda, koncert padló, készíthető el vele nagyon gyorsan, hanem kisebb járművek számára ideiglenes út, mobil parkoló is kialakítható talajelőkészítés nélkül is.

Gravetti mobilút standard

Nehéz járműveknél, tehergépkocsiknál, illetve erősen felázott, puha talajon a Mobilút PRO talajvédő lemezünket javasoljuk partnereinknek.

A PRO lemez, ahogy a neve is sugallja, professzionális HDPE védőlemez nagy terhelhetőséggel, nagy táblamérettel, ami a telepítést is igen hatékonnyá teszi.

Ez a talajvédő matrac akár 30-40 tonnás terhelést is elvisel még erősen felázott földeken való közlekedés esetén is.

Az Extreme útlemezünk már igazán szélsőséges körülmények közt is bevethető. Nem számít, hogy tartósan esik az eső, milyen a talaj, az extreme lemezből kialakított mobil platformokon a legnehezebb daruk, mélyfúrásokhoz alkalmazott nehéz gépek is közlekedhetnek anélkül, hogy kárt tennének a talajvédő lemezben. A munkát így  nem hátráltatja az időjárás, nem kell az elakadt járműveket a sárból kiszabadítani, ami jelentős idő, energia és költségmegtakarítást eredményez.

Gravetti mobilút Pro

A Gravetti mobilút lemezek megvásárolhatók, vagy ideiglenes használat esetén bérbe is vehetők.

Keresse kollégáinkat elérhetőségeinken!

e-mail: info@gravetti.hu

Tel: +36303371129

Árajánlatkérés
CAPTCHA
Szeretnék megbizonyosodni arról, hogy Ön valóban ember és nem robot.